Diensten & behandelingen

Krijg je superkrachten terug!

 

Sessie’s bij het Hoogland (Hogelandsepark, Utrecht) of Online/ Remote.

Yin Yoga - Een rustige vorm van yoga waarbij de asana's ongeveer 3-5 minuten worden vastgehouden. Yin Yoga is gericht op het rekken en mobiliseren van het dieper gelegen bindweefsel, het zogenaamde fasciaweefsel, spieren, ligamenten en pezen. Hiermee vergroot je de bewegingsvrijheid van je lichaamsdelen en daar kun je op de lange termijn profijt van hebben, bovendien komen spanningen en stress los. Op deze manier creëer je niet alleen ruimte in je lichaam, maar ook in je hoofd en je hart. Deze behandeling wordt vooral aanbevolen wanneer je een hectische, zogenoemde ‘Yang’-levensstijl hanteert in je dagelijks leven. Na deze behandeling voel je je heerlijk bewogen, gezond, doorbloed en bovenal ontspannen in lichaam en geest. Duur: circa 60 - 90 minuten, afhankelijk van je focus en wens.

Gezichtsyoga - Vergeet botox! Dankzij gezichtsyoga ziet je gezicht er met een paar oefeningen per dag al steviger en frisser uit. Ik doe het zelf ook en ben enorm blij met het effect. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt deze behandeling als extraatje boeken bij een andere behandeling.

Ochtendroutine (meridiaan tapping/ stretching/ meditatie) - Honden en katten stretchen zich iedere ochtend. Waarom doen wij dit niet? Dat blijft voor mij een raadsel! Het blijft belangrijk om minimaal tien minuten per dag tijd voor jezelf te nemen. Dat leer je tijdens mijn ochtendroutinetraining. Alle gewrichten worden één keer bewogen, de fasciastrengen worden gemobiliseerd of de meridianen (volgens TMC) worden gestimuleerd. Ik motiveer je om dit te doen. Deze behandeling duurt ongeveer 15 minuten en kan bij een andere behandeling extra worden bijgeboekt.

Fascia-therapie (bindweefseltraining) - Fascia-therapie (oftewel bindweefseltraining) is de meest intensieve training, maar tegelijkertijd geeft deze training je ook het meest bevrijdende gevoel. Bindweefsel is te vinden in het hele lichaam. Onder de huid, rond de organen, in de diepe lagen. Fascia wordt pas een jaar of 15 onderzocht.

Door regelmatige stimulatie houd je je lichaam beweeglijker en ga je veroudering tegen. De mantra is hier: Less is more. De training kan gecombineerd worden met Yin Yoga. Duur ca. 30 - 60 minuten, afhankelijk van het aandachtsgebied.

Klankmeditatie/reis - Geluidsinstrumenten resoneren met het lichaam door hun trilling, omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat. Dit effect is uiterst ontspannend voor lichaam, geest en ziel en het kan zelfs blokkades opheffen. Klankmeditatie wordt aangeboden voor individuen, maar ook voor groepen. Duur: circa 60 minuten.

Klankschaalmassage - De klankschalen worden op verschillende punten op het lichaam geplaatst. De vibratie van de schalen gaat in resonantie met het lichaam, dat voor 70% uit water bestaat. Klankschaalmassage heeft een zeer ontspannend effect, maar je kunt er ook spanningen en blokkades mee loslaten. Deze massage vindt plaats met kleding aan. Duur: circa 60 minuten.

Energiebehandelingen/ Energetische Coaching - Ik beschik over talrijke methodes uit het energiewerk, maar ook uit de homeopathie, meridiaan tapping (TCM), kleurentherapie, en psychologische coaching. Ik stimuleer je zelfgenezende krachten. Je kunt dit proces zo voor je zien: ik neem je bij de hand, open voor jou een deur en ik begeleid je naar die deur. Maar je moet het zelf doormaken.
Bij mij kun jij je helemaal op je gemak voelen. Maak je vooral geen zorgen dat ik de behandeling halverwege zal stoppen, simpelweg omdat de tijd op is. We zullen altijd tot het einde samenwerken. Het is vooral belangrijk dat je met een goed gevoel naar buiten zult gaan.

Heb jij een energiebehandeling / energetische coaching nodig?
Heb je vaak…
… een gebrek aan energie?
… heb je problemen met familieleden of je partner?
… trek je steeds de verkeerde mensen of situaties aan?
… zit je op de een of andere manier vast?
… wil je stress of andere gevoelens oplossen?
… en wil je vooral van je gedachtencarrousel afkomen?

Ik behandel op alle vijf niveaus van aura, mentale blokkades, trauma's, overtuigingen, eden loslaten; morfologische velden, systemische opstellingen verbinden en loskoppelen, werken op zielsniveau en nog veel meer. Vraag gerust!

Duur: circa 90 - 120 minuten per sessie.

Reiki - De Japanse leer van Usui Mikao, waarbij 'Rei' geest en ziel betekent en 'Ki' levensenergie. Ik fungeer als kanaal om levensenergie uit de kosmos naar jou door te laten vloeien. Het doel is fysieke, mentale, spirituele en sociale gezondheid, maar ook het versterken van je zelfgenezende krachten. Ik ben opgeleid tot Reiki-master en ben in het bezit van de hoogste (derde) graad: de mastergraad. Duur: circa 60 minuten.

Energetische (huis)schoonmaak - Voel jij je wel eens ongemakkelijk in een huis of appartement? Word je plotseling rusteloos, angstig of heb je slapeloze nachten? Of merk dat je je ergens onmiddellijk helemaal op je gemakt voelt? Dit heeft te maken met de (negatieve) energieën op die plek.

Ik kan je helpen om je woning te bevrijden van belastende, negatieve energieën, die vaak voortkomen uit heftige gebeurtenissen zoals ruzies, ziekte, overlijden, jaloezie, enzovoort. Deze schoonmaak is vooral aan te bevelen als je intrekt een nieuw huis, zodat je het van tevoren kunt bevrijden van oude lasten van de vorige eigenaren en het weer vol laat stromen met positieve energie. Dit kan op afstand, maar ook fysiek. Duur: circa 30 minuten.

Business coaching - Ik heb 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland met een grote verscheidenheid aan collega's, klanten en leidinggevenden op diverse werkniveaus. Ik begrijp je zorgen snel en kan je helpen om een uitweg te vinden uit een werkconflict of benarde situatie. Ook help ik je graag om antwoorden te vinden op al je vragen. Ik maak hierbij gebruik van mijn toolbox van methoden en ervaringen om het voor jou meest krachtige resultaat te bereiken. Duur: circa 60 - 90 minuten per sessie.

Business Consulting voor Starters - Bij mij krijg je een alles-in-één-pakket. Je kunt met mij brainstormen over je (potentiële) nieuwe onderneming, strategieën en concepten ontwikkelen, maar ik bekijk ook graag samen met jou hoe je onderneming winstgevender kan worden. Dit kan ook in combinatie met een van de bovenstaande behandelingen. De duur hangt af van de specifieke kwestie.

Winter 2021 - (afhankelijk van COVID-19 beperkingen): Dag retraites in Utrecht met Yin Yoga, klankreis, Reiki en intention setting. Dag voor jezelf. We sluiten af met een wijnproeverij.

Nederlands
× How can I help you?