Krijg je superkrachten terug!

Energiebehandelingen/ Energetische Coaching - Heb ik uberhaupt een energiebehandeling/ energetische coaching nodig?
Heb je vaak…
… een gebrek aan energie?
… heb je problemen met familieleden, je partner of met collega’s?
… trek je steeds de verkeerde mensen of situaties aan?
… zit je op de een of andere manier vast?
… wil je stress of andere gevoelens oplossen?
… en wil je vooral van je gedachtencarrousel afkomen?
… word je plotseling rusteloos, angstig in je eigen huis of heb je slapeloze nachten?

Dan help ik je graag. Bij mij kun jij je helemaal op je gemak voelen, en ik ben erg down-to-earth!

Ik beschik over talrijke methodes uit het energiewerk, maar ook uit de homeopathie, meridiaan tapping (TCM), kleurentherapie, en psychologische coaching. Ik stimuleer je zelf genezende krachten.
Ik behandel op alle vijf niveaus van aura: mentale blokkades, trauma's, overtuigingen, eden loslaten; morfologische velden verbinden en loskoppelen, systemische opstellingen, werken op zielsniveau en nog veel meer. Vraag gerust! Duur: ongeveer 90 - 120 minuten per sessie.

Reiki - De Japanse leer van Usui Mikao, waarbij 'Rei' geest en ziel betekent en 'Ki' levensenergie. Het doel is fysieke, mentale, spirituele en sociale gezondheid, maar ook het versterken van je zelfgenezende krachten. Ik ben opgeleid tot Reiki-master, de hoogste (derde) graad. Duur: ongeveer 45 - 60 minuten.

Yin Yoga - Een rustige vorm van yoga waarbij de asana's ongeveer 3-5 minuten worden vastgehouden. Yin Yoga is gericht op het rekken en mobiliseren van het dieper gelegen bindweefsel, het zogenaamde fasciaweefsel, spieren, ligamenten en pezen. Hiermee vergroot je de bewegingsvrijheid van je lichaamsdelen en komen spanningen en stress los. Door regelmatige stimulatie ga je ook veroudering tegen.

Yin Yoga wordt vooral aanbevolen wanneer je een hectische, zogenoemde ‘Yang’-levensstijl hanteert in je dagelijks leven. Na een sessie voel je je heerlijk bewogen, gezond, doorbloed en bovenal ontspannen in lichaam en geest. Duur: ongeveer 60 - 90 minuten, afhankelijk van je focus en wens.

Ik voeg graag dingen uit mijn toolbox toe om je nog beter te helpen ontspannen: het bewegen van alle gewrichten van top tot teen, het stimuleren van je bindweefsel (= fasciatraining) met hulpmiddelen (bijv. tennisballen), het stimuleren van je meridianen (= energiebanen, volgens TCM) of gezichtsyoga voor een jeugdige uitstraling, of een klankschalen meditatie voor de ultimatieve ontspanning.

Klankmeditatie/reis - Geluidsinstrumenten resoneren met het lichaam door hun trilling, omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat. Dit effect is uiterst ontspannend voor lichaam, geest en ziel en het kan zelfs blokkades opheffen. Klankmeditatie wordt aangeboden voor individuen, maar ook voor groepen. Duur: ongeveer 60 minuten.

RINGANA FRESH cosmetica en supplements 

Bezoek mijn winkel voor duurzame, veganistische, FRESH cosmetica - zonder toevoegingen en vulstoffen - een geschenk voor je eigen welzijn. De producten zijn uniek in hun werking en samenstelling, dat kan ik uit eigen ervaring zeggen - ik ben echt trots op mijn huid.

Alles wat ik aanbeveel of zelf doe, komt uit pure overtuiging en mijn eigen positieve ervaring.

Ik zal je hierover met plezier adviseren.

Als je producten wilt uitproberen, neem dan gerust contact met me op.

Veel plezier met het ontdekken ervan! RINGANA Online Shop

1-Dag retraites - In Utrecht met Yin Yoga, klankreis, energie en een thema zoals loslaten, doelen stellen, ontspannen, etc. We sluiten af met een wijnproeverij. Wil je graag een dag voor jezelf en je vrienden organiseren. Neem dan gerust contact met mij op. 

Business coaching - Ik heb 15 jaar ervaring in binnen- en buitenland met een grote verscheidenheid aan collega's, klanten en leidinggevenden. Ik begrijp je zorgen snel en kan je helpen om een uitweg te vinden uit een werkconflict of benarde situatie. Dus, bij mij krijg je een alles-in-één-pakket.

Je kunt met mij ook brainstormen over je (potentiële) nieuwe onderneming, strategieën en concepten, maar ik bekijk ook graag samen met jou hoe je onderneming winstgevender kan worden. De duur hangt af van de specifieke kwestie.

Zakelijk aanbod - Ik bied coaching en yoga (Yin en Chair) aan, individueel of voor uw teams. Dergelijke trainingen versterken ook de teamgeest. Alle activiteiten kunnen voor het werk, tijdens de lunch of na het werk plaatsvinden in normale of zakelijke kleding en hebben een onmiddellijk effect: een frisse geest en een ontspannen lichaam!