Het is voor mij belangrijk dat je kunt genieten van mijn behandelingen en dat ik je kan helpen met je klachten. Mijn sessies vinden plaatst in Duitsland of online. Ik kan Reiki en energiebehandelingen ook op afstand doen. Je voelt de resultaten vanzelf. Zie hieronder alle details.

Feel great – Tailormade.

DIT ZEGGEN MIJN CLIËNTEN

 • Marjolijn
  Ik heb een hele fijne yoga/meditatie sessie bij Barbara gehad samen met mijn vriend. Niveau was heel goed te volgen, het was heel ontspannend! Hele fijne begeleiding van Barbara gehad in de meditatie! Ze is echt een warm en fijn persoon. Zeker een aanrader!!
  Marjolijn
  Utrecht
 • Franziska S.
  Het hoogtepunt van de dag - ik boekte een klankschaalsessie met Barbara voor een groep vrienden. Deze ontspannende en energieherstellende behandeling was precies wat ik en mijn vrienden nodig hadden na een hele dag vol activiteiten. Al onze zorgen werden uit onze handen genomen. We hoefden zelf niets te regelen. Barbara nam de instrumenten en apparatuur namelijk zelf mee naar mijn appartement. Alles was zeer professioneel georganiseerd en alles verliep soepel. Ze legde van tevoren heel goed uit wat ze deed. We konden ons ontspannen, luisteren en we voelden hoe de magie van de klanken onze geest ‘overnam’. Bijna een uur lang voelde ik me gevangen door het verhaal van zingende klanken en schommels die resoneerden met mijn lichaam. We vonden het bovendien een groot pluspunt dat we deze ervaring met elkaar konden delen. Barbara is een lief en warm persoon en creëert een sfeer van vertrouwen en vrijheid, waardoor je ten volle kunt genieten van de behandeling.
  Franziska S.
  Amsterdam
 • Vika
  Ik heb energiecoaching gedaan bij Barbara. Het was een zeer diepe, maar zeker helende ervaring. Eindelijk konden zaken opgelost worden die me al lange tijd blokkeerden. De sessie was het af en toe erg indrukwekkend, maar na de behandeling voelde ik me heel goed, opgelucht en tevreden. Barbara biedt een veilige haven om je goed te voelen en samen te werken. Ik kan het iedereen aanraden.
  Vika
  Zuid-Duitsland
 • Simone S.
  Prachtige, zeer diepe klankschaalmeditatie met verschillende geluidsinstrumenten. Lieve Barbara, heel erg bedankt dat je me hebt meegenomen op je gevoelige, wonderlijke reis naar mijn innerlijke zelf en emoties! Het voelen van de afzonderlijke klanken, verweven in de ruimte - of individueel op het lichaam - is een zeer intense, diep helende ervaring. Absoluut aan te bevelen!
  Simone S.
  Zuid-Duitsland
 • Anke Riecke
  Ik vind het heel fijn om door Barbara behandeld te worden, want ze is een geweldig mens, heeft een groot inlevingsvermogen en is zeer bekwaam. Ik kan haar dan ook alleen maar van harte aanbevelen!
  Anke Riecke
  Zuid-Duitsland
 • Nina B.
  Enerzijds heeft mevrouw Böckenhoff de wonderbaarlijke gave om zeer aandachtig te kunnen luisteren. Daarnaast is ze zeer analytisch en heel erg empathisch. Alles bij elkaar is zij voor mij het een perfecte coach :) Ik voelde me altijd heerlijk veilig en op mijn gemak, terwijl sommige onderwerpen inhoudelijk erg verrassend waren. Haar energie was werkelijk fysiek voelbaar voor mij, waardoor het heel echt en tastbaar voor mij werd. Ik voelde een aanzienlijke emotionele ontlading na de eerste sessie. Haar werk is echt een aanrader. Probeer het gewoon eens :)
  Nina B.
  Duitsland